k-PNI

k-PNI therapeut Wouter Declercq


De klinische psycho-neuro-immunologie (k-PNI) is een sterk groeiende wetenschap die via zachte, natuurlijke, maar wetenschappelijk onderbouwde interventies op zoek gaat naar de oorzaak van jouw klachten of ziekte… want daar ligt de oplossing.

Zo zien we dat een vergeten probleem uit het verleden (bijvoorbeeld een virale of bacteriële belasting, onopgeloste stress, een trauma) vaak de start was voor het ontstaan van jouw klachten. En net dit gaan we samen met jou uitzoeken, om zo de wortel van het probleem aan te pakken… en niet enkel het symptoom.


We gebruiken hierbij lifestyle- en bioritme aanpassingen, intermittent living, voeding in al zijn vormen, bewegingscoaching, sociale interventies en voedingssupplementen om ons natuurlijk genezingsproces weer optimaal te laten functioneren. Hierbij kijken wij bijvoorbeeld niet enkel naar de soort voeding maar ook naar voedingsfrequentie, tijdstip van voedingsinnames, vastenperiodes en bewegingsmomenten in relatie tot voeding.

 

Het lijstje klachten waar k-PNI hulp kan in bieden is zeer ruim: onrust en angsten, slaapproblemen, migraine, vermoeidheid, burn-out, ADHD, HSP, spastische darmen, depressie, eczeem, astma, diabetes type 2 en prediabetes, fibromyalgie, ... . 

Contacteer ons:


0478/66.35.20 of via onderstaand contactformulier

 
 
 
 
osteopathie