Educatie/Nascholingen

Happy Healthy Education


Onder de naam van Happy Healthy Education (HHE) bieden wij bedrijven, scholen en andere organisaties educatie aan over gezondheidsthema's. We doen dit op een manier waar je energie van krijgt, namelijk door middel van ervaringsgericht onderwijs op volwassen maat.


Basistraining Kindertekeningen


In deze basistraining gaan we dieper in op de ‘huis-boom-zon-kind’-tekening en wat deze tekening kan vertellen over het jonge kind, tiener, puber en volwassene.


Wat vertelt de vorm van het huis, de plaats van de boom, de grootte van de zon? Hoe interpreteer je hartjes, ballonnen, regenbogen, verschillende kleuren,…


Een aanrader voor iedereen die met kinderen werkt en leeft!


In deze training is er ruimte voor het ‘lezen’ van tekeningen, aangebracht door de deelnemers.

 

Datum: 22/10/2021     Tijdsduur: 9u30-15u30.

Kostprijs: 95 euro.         Max. 15 deelnemers.

Werk onverstoorbaar


Hierin wordt het principe ‘werk slimmer, win tijd’ helemaal concreet gemaakt.


Wat je doet, wanneer je het doet, hoe lang je het doet, in welke omgeving je het doet, hoe je voor elke taak de juiste mindset oproept, hoe lifestyle je werkprestatie beïnvloedt en nog veel meer!

 

Datum: 21/12/2021     Tijdsduur: 9u30-15u30.

Kostprijs: 95 euro.         Maximum 15 deelnemers.

Studeer onverstoorbaar


De enige studeermethode die de klassieke studeertechnieken, zoals mindmapping, combineert met het creëren van intrinsieke motivatie. Niet alleen intrinsieke motivatie om te studeren, maar ook motivatie om de aangeboden studeertechnieken effectief toe te passen.


Tenslotte komt lifestyle als student ruim aan bod onder de vorm van ‘studeren is topsport’.


Deze volledige training bestaat uit 2 opleidingsdagen.

 

Datum: 26/11/2021 én 10/12/2021      

Tijdsduur: 9u30-15u30.


Kostprijs: 190 euro.

Maximum 15 deelnemers.

Leef onverstoorbaar


Als we minder in het NU leven, halen we minder voldoening uit hetgeen we doen in ons leven. Grip krijgen op je focus maakt gelukkig. Want wat je aandacht geeft groeit!


Het is dus levensbelangrijk voor iedereen die ernaar streeft zoveel mogelijk uit zijn leven te halen. In deze opleiding geven we praktische hulpmiddelen mee die elk van ons gelukkiger kunnen maken door grip te krijgen op onze focus.

 

Datum: 19/11/2021     Tijdsduur:9u30-15u30.

Kostprijs: 95 euro.         Maximum 15 deelnemers.

Happy-Healthy-educatieve-break-in-spel

Wij bieden eenvoudige en toepasbare tools en technieken ter preventie en ter verzorging van burn-out & bore-out. Aan de hand van deze originele teambuilding worden volgende doelstellingen nagestreefd:


  • Elke teamlid kan zichzelf inschatten hoe vaardig en gemotiveerd hij/zij is voor zijn/haar huidige functie d.m.v. het leren gebruiken van een Will/Skill diagram.
  • Elke teamlid ziet persoonlijke mogelijkheden om meer motivatie uit te lokken en/of vaardigheden te ontwikkelen.
  • Elke teamlid kan voor zichzelf inschatten hoe hij/zijn zijn/haar leven beter kan organiseren d.m.v. een visuele methode die 'het huis' wordt genoemd.
  • Elk teamlid ontdekt hoe energie en ontspanning kan gezocht in zijn/haar eigen leven d.m.v. het BERN-concept en het aanleren van oplossingsgerichte denkpatronen. 
  • Een eerste concrete stap wordt vastgelegd met het team die hen leidt tot optimale motivatie en/of vaardigheden. 

Contacteer ons: 


0472/57.25.44 of via onderstaand contactformulier

 
 
 
 
psychologie